Свіжа кава. Обсмажимо та відправимо 05.12

Мандрівна кава

Ефіопії, кавові дерева вирушили не до сусідньої Кенії, а спочатку зробили кругосвітню подорож і потім повернулися до Африки. У кожній країні кава адаптувалася до нового клімату та мутувала у нові сорти. У Кенію потрапив вже унікальний сорт кави з острова Бурбон. Кава з Кенії найбільш цінується серед кавових професіоналів. Її очищують не один, а два рази. Таке очищення більш трудомістке і дороге, зате смак виходить чистий, без зайвих домішок. У кожній чашці на вас чекає неповторний смак і аромат тієї великої подорожі, яку зробила кава за 300 років.
Нам знадобився один переліт, щоб потрапити з України до Кенії, а кава діставалася сюди цілих 300 років. З’явившись в
Показати більше >>

КЕНІЯ

АФРИКА

Соковита та м'яка кава з Кенії нагадує літо.

Яскрава кислинка зеленого винограду,

журавлини та грейпфрута. Солодкий аромат,

що нагадує чорничне варення.

Обсмажуємо Кенійську каву вже 22 роки.


 ЯКІСТЬ

«Premium Arabica» за світовими стандартами

«Арабіка Вищий сорт» за стандартами України


 КАВА В ПОДАРУНОК

Замовляйте у нас і отримуйте 

каву для дегустації у подарунок!


Обсмажуємо та доставляємо
з кавової фабрики "Montana Coffee" м. Київ

Обсмаження
  • Світле
  • Середнє
  • Темне
  • Дуже Темне

Регіон:

Кенія


1


0
СПОСОБИ ДОСТАВКИ На відділення «Нової пошти» по Україні Доставка «до дверей» протягом 1-3 днів Оплачується покупцем Кур'єром «Нової пошти» по Україні Доставка «до дверей» протягом 1-3 днів Оплачується покупцем (від 60 грн.) БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА На замовлення від 700грн СПОСОБИ ОПЛАТИ Готівкою або карткою при отриманні товару (за тарифом «Нової пошти» 20грн +2% від суми) Карткою Visa або MasterCard По безготівковому розрахунку
Кава у подарунок – це не реклама. Це спосіб знайти каву ще смачніше) З кожним замовленням ми даємо каву у подарунок. Вибираємо схожу на ваш смак, популярну, нову чи несподівану. Бажаємо вам знайти каву на кожен день та на особливий час. Щоб обрати 80 видів кави для нашої фабрики, ми провели тисячі дегустацій. Впевнені, що дегустація це найкращий спосіб обирати каву. Ми завжди шукаємо каву смачнішою ніж була!
Увага! Саме ця кава має дуже яскравий аромат та смак! Щоб розкрити цей смак, ми рекомендуємо: 1. При приготуванні не заливати окропом, а дати воді трохи охолонути 2. Додавати цукор на третину менше, ніж зазвичай 3. Пити цю каву більш охолоджену, ніж зазвичай Щоб відправитися в подорож за ароматами та відтінками смаку, та визначити, який саме смак цієї кави, ми рекомендуємо скористатися «Колесом смаку» в розділі Кава Академія
Альтернатива (Кемекс, Пуровер, Аеропрес, Сіфон) Френч-прес Заварювання у чашці Турка Гейзерна
Заварювання у чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор) Турка – найдрібніший помел (як борошно) Кавомашина – дрібний або середній помел Гейзерна – дрібний помел (як цукрова пудра) Френч-прес – дуже великий помел (як хлібні крихти) Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор) Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти) Пуровер – великий помел (як сіль великого помелу)
"Кава не вино, їй вік не личить!" 1) Купуємо каву об'ємом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні) 2) Мелемо зерна перед приготуванням (в ідеалі) 3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному, скляному посуді з кришкою. ГОЛОВНЕ: 1. Уберегти каву від: • Кисню • Вологи • Спеки • Світла • Довгого зберігання 2. Кава в зерні зберігатися набагато краще, ніж мелена Докладніше про зберігання кави читайте у нашому Блозі
Світле обсмажування (Скандинавське): максимально розкриває смак природи, того місця, де була вирощена ця кава. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів. Середнє обсмажування (Американське): це золота середина смаку – баланс між кислинкою, гірчинкою та солодким. Темне обсмажування (Віденське): підкреслює гірчинку та спрямовує смак до горіхових, карамельних, та шоколадних нот. Дуже темне обсмажування (Французьке): змінює природний смак кави на димний і явною гірчинкою. Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву у професіоналів, у США. Тож маємо великий досвід

ЯК ВИБРАТИ КАВУ?







МИ ТАКОЖ РЕКОМЕНДУЄМО

ВИ ТАКОЖ ДИВИЛИСЯ