Свіжа кава. Обсмажимо та відправимо 06.02

#

5 фактів про свіже обсмаження кави

Хороша кава – свіжообсмажена кава. Майже ніхто не знає, що каву потрібно обсмажувати за кілька днів до приготування. І у жодному разі вона не повинна зберігатися до продажу в обсмаженому вигляді. Тому ми обсмажуємо каву кожний день маленькими порціями, так вона завжди буде свіжою.  Обсмажування створює смак.  Саме під час обсмажування створюється смак та аромат кави. І в зеленій і ... Читаємо далі »

Теги: свіжообсмажена кава

#

5 фактів, які ви не знали про каву

1.   За каву треба дякувати не тільки італійцям Ми можемо подякувати ефіопам за відкриття кавового дерева. Хлопців із Ємену, за комерційне розведення кавових дерев. Веселих голландців, які вирішили відібрати у арабів 400-річну монополію на каву та вивозили її саджанці контрабандою. Щедрих французів, за те єдине дерево, посаджене у Південній Америці, яке зробило з латинських країн основних постачальників кави до Європи. Підприємливих жителів ... Читаємо далі »

Теги: цікаво

#

8 правил зберігання кави

1.  Термін. Для короткострокового та довгострокового зберігання необхідні абсолютно різні умови та терміни. Взагалі, свіжообсмажену каву краще не купувати про запас та зберігати не більше місяця. Кава починає в’янути відразу після обсмажування. Тому досвідчені кавомани купують каву в зернах і мелять її порційно, безпосередньо перед вживанням. Адже свіжість кави в зерні зберігається в 3-5 разів довше, ніж у меленої.  2.  Руйнівні чинники.Як тільки ... Читаємо далі »

Теги: зберігання

#

Гарбузовий Пряний Латте. Рецепт

Приготуйте неймовірну каву у себе вдома. Здивуйте себе та близьких. РЕЦЕПТ:  200мл. Montana Coffee 250 мл. молока 2 ч. ложки цукру 6 ст. ложки гарбузового пюре 1 ч. ложка меленої кориці 1/4 ч. ложка ванілі 1/4 ч. ложки меленого мускатного горіха 1/4 ч. меленого імбиру 1/4 ч. меленої гвоздики За бажанням: збиті вершки; гарбузове насіння *Це інгредієнти на 2 великі ... Читаємо далі »

Теги: рецепт