|
Свіжа кава. Обсмажимо та відправимо 03.12
Спробуйте каву у новій формі! Ми провели літо в експериментах, щоб знайти ідеальне поєднання смаку та простоти приготування. Хто знає, можливо, ... Читаємо далі »
Хороша кава – свіжообсмажена кава. Майже ніхто не знає, що каву потрібно обсмажувати за кілька днів до приготування. І у ... Читаємо далі »
1. Термін. Для короткострокового та довгострокового зберігання необхідні абсолютно різні умови та терміни. Взагалі, свіжообсмажену каву краще не купувати про запас та ... Читаємо далі »
1. За каву треба дякувати не тільки італійцям Ми можемо подякувати ефіопам за відкриття кавового дерева. Хлопців із Ємену, за комерційне ... Читаємо далі »
Приготуйте неймовірну каву у себе вдома. Здивуйте себе та близьких. РЕЦЕПТ: 200мл. Montana Coffee 250 мл. молока 2 ч. ложки ... Читаємо далі »
РЕЦЕПТ: 1. Додайте каву у френч-прес. 2. Залийте каву окропом. 3. Через 1 хв. добре перемішайте та накрийте кришкою від френч-пресу. 4. Через 4 ... Читаємо далі »