Приготуйте неймовірну каву у себе вдома. Здивуйте себе та близьких.

РЕЦЕПТ: 
200мл. Montana Coffee
250 мл. молока
2 ч. ложки цукру
6 ст. ложки гарбузового пюре
1 ч. ложка меленої кориці
1/4 ч. ложка ванілі
1/4 ч. ложки меленого мускатного горіха
1/4 ч. меленого імбиру
1/4 ч. меленої гвоздики
За бажанням: збиті вершки; гарбузове насіння
*Це інгредієнти на 2 великі чашки

ЯК ГОТУВАТИ:
1. Спекти або відварити гарбуз. Очистити від шкірки.

2. Приготовлений гарбуз збити міксером і одержати 6 ст. ложок пюре.

3. Змішати і злегка збити міксером:
-пюре гарбуза 6 ст. л.
-молоко 250мл.
-цукор 2 ч. л.

4. Поставити на вогонь та постійно помішувати. Перед тим, як почне закипати, додати в каструлю і перемішати:
-корицю 2 ч. л.
-ваніль 1/4 ч. л.
-гвоздику 1/4 ч. л.
-імбир 1/4 ч. л.
-мускатний горіх 1/4 ч. л.
Вимкнути, не доводячи до кипіння!

5. Приготувати Montana Coffee 200мл. В ідеалі: еспресо; у турці; гейзер. Якщо заварювати в чашці, то мелену каву, потрібно на 50% більше звичайної.

6. Приготовлену гарбузову суміш, збити ще раз близько 2-3хв.

7. Налити в чашку: 100мл Montana Coffee, потім 125мл гарбузової суміші і не перемішувати.
За бажанням прикрасити напій: збитими вершками, гарбузовим насінням і дрібкою кориці.

ЛАЙФХАКИ:
Замість приготування гарбузового пюре, можна купити готове у відділі дитячого харчування. Замість збиття вершків, можна купити балончик вже збитих вершків.

Цей напій ви запам’ятаєте на довго)