Спробуйте каву у новій формі! Ми провели літо в експериментах, щоб знайти ідеальне поєднання смаку та простоти приготування. Хто знає, можливо, це стане новим трендом!

 

РЕЦЕПТ: 

1. Приготуйте улюблену Montana Coffee зручним для вас способом.

2. Залиште каву охолонути.

3. Розлийте каву у форму для льоду та поставте в морозильник.

4. Заморожений кавовий лід додайте у напій.


Кавовий лід найсмачніше додавати у:

•  апельсиновий сік та фреш

•  молоко (особливо: вівсяне, мигдальне, шоколадне)

•  мінеральну воду

•  тонік

•  іншу каву :)

 

Пропорція:

На 200 мл апельсинового соку додайте 3-4 кубики кавового льоду. Отримаєте освіжаючий апельсиновий напій з контрастним кавовим смаком. Якщо додати більше ніж 4 кубики, напій стане більш кавовим, ніж апельсиновим. Схожа пропорція і з молоком.

 

Лайфхак:

•  Буде ще смачніше, якщо приготувати міцну каву: у гейзері, турці або в кавомашині (напій еспресо). Якщо заварюєте у чашці, додайте на 50% більше меленої кави, ніж зазвичай.

•  Можна заморожувати одразу солодку каву. Перед заморожуванням, коли кава тепла, додайте мед або цукор

•  Кава, яку цікаво смакувати з різними напоями: Ефіопія В’ялена, Жовтий Бурбон, Марагоджип, Червоний помаранч та Баварський шоколад.

 

Експериментуйте, адже нові враження роблять нас трохи щасливішими, а життя – смачнішим)

Ваші дегустатори Montana Coffee