Спробуйте каву у новій формі! Ми провели літо в експериментах, щоб знайти ідеальне поєднання смаку та простоти приготування. Хто знає, можливо, це стане новим трендом!
РЕЦЕПТ:
1. Приготуйте улюблену Montana Coffee зручним для вас способом.
2. Залиште каву охолонути.
3. Розлийте каву у форму для льоду та поставте в морозильник.
4. Заморожений кавовий лід додайте у напій.
Кавовий лід найсмачніше додавати у:
• апельсиновий сік та фреш
• молоко (особливо: вівсяне, мигдальне, шоколадне)
• мінеральну воду
• тонік
• іншу каву :)
Пропорція:
На 200 мл апельсинового соку додайте 3-4 кубики кавового льоду. Отримаєте освіжаючий апельсиновий напій з контрастним кавовим смаком. Якщо додати більше ніж 4 кубики, напій стане більш кавовим, ніж апельсиновим. Схожа пропорція і з молоком.
Лайфхак:
• Буде ще смачніше, якщо приготувати міцну каву: у гейзері, турці або в кавомашині (напій еспресо). Якщо заварюєте у чашці, додайте на 50% більше меленої кави, ніж зазвичай.
• Можна заморожувати одразу солодку каву. Перед заморожуванням, коли кава тепла, додайте мед або цукор
• Кава, яку цікаво смакувати з різними напоями: Ефіопія В’ялена, Жовтий Бурбон, Марагоджип, Червоний помаранч та Баварський шоколад.
Експериментуйте, адже нові враження роблять нас трохи щасливішими, а життя – смачнішим)
Ваші дегустатори Montana Coffee